Menü
Kosár

Rólunk

Húsz év a médiumok világában számtalan tapasztalatot adott nekünk. Tapasztalatot arra, hogy tökéletesen kiigazodjunk a hirdetések útvesztőiben és átlássuk a megjelenések fontosságát. Mint ügynökség, próbáltuk partnereinknek a lehető legtöbb segítséget és legjobb hirdetési felületeket ajánlani, sokszor izgalmak közepette, az utolsó pillanatban találtunk rá a legjobb hirdetési lehetőségekre. A last minute ajánlat az ügynökségi és hirdetési világban nem ismeretlen fogalom. A megmaradt felületeket, olyan kedvezményes áron ajánlják ki, hogy a valós ár töredékéért megjelenhetünk olyan hirdetési csatornákon, amit máskor nem biztos, hogy megtehetnénk. Ez nemcsak az ügynökségeknek, nagyvállalatoknak előny, hanem azoknak a kis és középvállalkozásoknak, akik termékeiket és szolgáltatásaikat szeretnék a nagyközönség elé tárni, de nincs annyi büdzsé a kezükben, hogy nagyban gondolkozhassanak.
Ekkor született az ötlet, hogy készítünk, egy olyan oldalt ahol összegyűjtjük az összes hirdetést, legyen szó ATL, BTL felületekről (kereskedelmi, közszolgálati csatornák, rádiók, közterület, online felületek) eseményeken, rendezvényeken való megjelenésről.  Így ez nagy segítséget nyújt mindazoknak, akik kedvezményes hirdetéseket preferálják.
A Last minute ajánlatok Önnek valók ha..
  • Kis és középvállalkozásként keresi azokat a hirdetési lehetőségeket, amiket az éves marketingre kialakított költsége elbír.
  • Szolgáltatását, termékét extra kedvezményes áron szeretné hirdetni.
Nincs más dolga, csak iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a Lastminutemédia, kedvezményes ajánlatairól, megjelenéseiről.
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.