Duna Tv-Balatoni Nyár-Nyeremény -2019.aug

Duna Tv-Balatoni Nyár-Nyeremény -2019.aug

DÉLELŐTTI, SZÓRAKOZTATÓ, INFORMÁCIÓS MAGAZINMŰSOR- A CSALÁD MINDEN TAGJÁNAK

JÚNIUS 17 ÉS AUGUSZTUS 25 KÖZÖTT.

A Balatoni Nyár című magazinműsor idén újra a megszokott minőségű tartalommal, de ismét megújult formában kerül a képernyőre. Amíg tavaly a part menti települések kaptak kiemelkedő figyelmet, idén hangsúlyosabb megjelenésben részesülnek a Balaton környéki települések. Tíz héten keresztül hetente egy-egy régiót minden eddiginél részletesebben mutatunk be. A kétórás élő adásban az aktualitások mellett naponta az adott régiót helyezzük a középpontba. A nézők megismerhetik a régió turistacsalogató újdonságait, hagyományait, legszórakoztatóbb programjait, a terület hírességeit, a gasztronómiai különlegességeket, érdekes helybelieket, és a legizgalmasabb, legjátékosabb helyszíneket, ahová a legkisebb családtagokkal is bátran látogathatnak. A régiók részletes bemutatása aktivitásokkal kiegészített élő beszélgetésekben és ismert személyekkel illetve helyiekkel forgatott bejátszókban történik.

A Balatoni Nyár műsorvezető párosai idén a tavalyi évben már bemutatkozott és igen kedvelt Kraszkó Zita és Harsányi Levente illetve Rátonyi Kriszta és Vida Péter lesznek. Újra a csapat állandó tagja Lázár chéf, aki naponta kápráztatja majd el különleges ételeivel, vendégeivel és sztorijaival a tv képernyője előtt ülő közönséget, valamint folytatja a horgász maratont a sportág jeles képviselője, Kovács Balázs. Idén is főszerepet kap a sport. A júliusi vizes VB egyik fő helyszíne Balatonfüred lesz, s az adásainkban is kiemelt szerepet szánunk az eseménynek, a sportolóknak, sportvezetőknek. De ezen kívül több sportágban is nyáron rendezik a legfőbb európai - és világversenyeket, amelyek résztvevőit szintén meginvitáljuk a műsorunkba. A beszélgetéseket archív és friss bejátszók színesítik, adott estében a műsorvezetők is kipróbálnak egy-egy sportágat.

Valamint idén is naponta különböző rovatok, sztárvendégek, színvonalas zenei produkciók gondoskodnak a műsor változatosságáról. Ellátogatunk a legjelentősebb, de legkisebb fesztiválokra is, ízelítőt adunk a helyi termelők legkülönlegesebb kínálatából, rendszeresen beszámolunk a vízirendészet munkájáról, illetve a balatoni vitorláséletről. Megmutatjuk, hányféle módon és járművel tudják körbeutazni a Balaton környékét, és folyamatosan beszámolunk az újdonságokról.


Ajánlat

Nyereménybemutatás

A felajánlott nyeremények 5 mp terjedelemben, képi- és hangalámondásos formában, a Partner cég logójával kerülnek bemutatásra, adásonként kétszer. Megjelenés hétfőtől, péntekig (élő műsorok). Az ár a nyeremény értékét és a nyereményadót nem tartalmazza! A nyeremény utáni közterhek/adók megfizetése, illetve a nyeremények kézbesítése a Partnert terhelik!

időszak: Június 18.- Augusztus 24. között

1 hét: Napi VAGY heti megjelenés ára!!!!

Spot:5 mpNapi: 10 000 Ft nyeremény

Heti:  50 000 Ft nyeremény


  • Cikkszám: duna.balatoninyár,nyer,2019.aug
  • Elérhető: 5
  • 63,500 Ft
  • Nettó ár: 50,000 Ft

Címkék: televízió, országos