Menü
Kosár

Pesti Hírlap

Pesti Hírlap
Pesti Hírlap
  • Cikkszám: pestihirlap,2022/23
27 600 Ft
Nettó ár: 27 600 Ft

Pesti Hírlap

Színes felár: +15%

Rovatok: állás, oktatás, utazás megjelenés

A rovatolt hirdetések kedden és csütörtökön a hirdetési oldalon jelennek meg.

Méret:1/52 színes


ÚJ, INGYENES TERJESZTÉSŰ NAPILAP BUDAPESTEN

A nagy hagyományokkal rendelkező Pesti Hírlap 2020. január 30.-tól ismét megjelenik, ezúttal ingyenes napilapként. A politikailag független, közéleti tartalmaiban méltányos lap a tulajdonos szándéka szerint a korrekt tájékoztatásra vágyó, modern, igényes, urbánus olvasók igényeit hívatott kielégíteni. Egy tartalmas, érdekes, ingyenes napilap, amely modern, toleráns, kíváncsi, sőt, nemzetközi kitekintésű a trendek, életformák, értékek tekintetében.

A politika és a gazdaság kiemelt témái mellett olvasói értesülhetnek a nagyvárosi élet, helyi hírek, trendek, lifestyle, kultúra, technika, tudomány és sztárok világáról is, de megtalálhatók benne szolgáltatások, programajánlók, szórakozás, sport és keresztrejtvény is.MAGAS PÉLDÁNYSZÁM, HATÉKONY TERJESZTÉS

A Pesti Hírlap munkanapokon délután, 16 oldalon, 100 ezer példányban jelenik meg. A lapot a rikkancsok közvetlenül az emberek kezébe adják, így biztosítva a terjesztés hatékonyságát. Terjesztési pontjaink a város legforgalmasabb helyein találhatók, ahol a délutáni órákban a legnagyobb számban található meg a Budapesten és az agglomerációban élő, dolgozó, egyetemekre, főiskolákra járó, aktív lakosság. Ebben az időszakban koncentráltan fordulnak meg a forgalmas csomópontokon és rendkívül fogékonyak az információk befogadására, ekkor tervezik meg vásárlásaikat, így ez a leghatékonyabb időszak a hirdetési üzenetek célba juttatására.

A lapot továbbá a kiemelt irodaházakban kihelyezett ládákból is elvehetik az olvasók.

 

Az olvasóközönség összetétele miatt a lap kiemelkedő lehetőségeket nyújt az álláshirdetések célba juttatásához. Az aktív lakosság köreiből kerülnek ki az álláskeresők, a munkahelyet váltani akarók és azok is, akik feljebb szeretnének lépni a karrierjük építése során. Az álláshirdetések kedden és csütörtökön jelennek meg az Állás rovatban. Mellékelten küldöm a rovatolt hirdetésekre vonatkozó tudnivalókat és az árlistát.

Címkék: print , megyei
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.