Menü
Kosár

Hatoscsatorna.spot-2021

Hatoscsatorna.spot-2021
Új
Hatoscsatorna.spot-2021
  • Cikkszám: 6os.spot,2021
5 080 Ft
Nettó ár: 4 000 Ft
A "hatoscsatorna" közösségi televízió egészségügyi/életmód és ismeretterjesztő műsorainak felelős szerkesztőjeként írok Önöknek. Országos elérésű televíziónk közel kétmillió háztartásba, kb. ötmillió emberhez jut el a terjesztőink terjesztőink (Magyar Telekom, Vodafone/UPC, DIGI/Invitel stb.) segítségével. 

Nézőinket évek óta, heti rendszerességgel (egy, vagy két műsorban) tájékoztatjuk az egészséges életmódhoz, egészségtudatos magatartáshoz, betegségmegelőzéshez, a betegségek elleni tudatos védekezéshez kapcsolódó ismeretekről, amelyek között a "hagyományos" orvoslás prevenciós és terápiás lehetőségein kívül, a kiegészítő, komplementer medicina tárgykörébe tartozó információkról is hírt adunk.  Partnereink segítségével igyekszünk bemutatni egy-egy prevencióra és/vagy kiegészítő terápiára alkalmas készítményt, amelyet a nézők nem, vagy csak felületesen ismernek. Nézői visszajelzések alapján egyértelműen azt tapasztaljuk, hogy a jelen helyzetben megnövekedett az igény a korrekt és alapos tájékoztatásra, főleg az étrendkiegészítőkkel, táplálékkiegészítőkkel kapcsolatosan. 
Az Egészségtér, vagy az Összhang című 25 perces magazinműsorunkban történő, legalább 20 perces megjelenés (akár személyes megjelenéssel, akár videóhívással lehetséges), amelynek főműsoridőben van a premierje és 4, különböző időpontban van az ismétlése. (Azaz összesen 5 alkalommal lesz egy adás képernyőn.) 
Ehhez tartozóan az adáskörnyezetben, a népszerűsíteni kívánt termék 1 db. maximum 30 másodperces reklámja a premier és az ismétlések időpontjaiban, továbbá 2 db.,  maximum 30 másodperces reklám az adott műsor ajánlóját követően. Az ajánlókat a műsor napját megelőző napon, illetve az adásnapon, legalább 5 alkalommal sugározzuk.
Spot:  Főműsoridő 10mp *400 Ft/mp, az egyéb 10mp*200 Ft /mp.
Címkék: televízió , országos
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.