Duna TV-Balatoni nyár-Műsortámogatás (1 hét; 5 mp)

Duna TV-Balatoni nyár-Műsortámogatás (1 hét; 5 mp)

DÉLELŐTTI, SZÓRAKOZTATÓ, INFORMÁCIÓS MAGAZINMŰSOR- A CSALÁD MINDEN TAGJÁNAK

JÚNIUS 18 ÉS AUGUSZTUS 24 KÖZÖTT.

A Balatoni Nyár című magazinműsor idén újra a megszokott minőségű tartalommal, de ismét megújult formában kerül a képernyőre. Amíg tavaly a part menti települések kaptak kiemelkedő figyelmet, idén hangsúlyosabb megjelenésben részesülnek a Balaton környéki települések. Tíz héten keresztül hetente egy-egy régiót minden eddiginél részletesebben mutatunk be. A kétórás élő adásban az aktualitások mellett naponta az adott régiót helyezzük a középpontba. A nézők megismerhetik a régió turistacsalogató újdonságait, hagyományait, legszórakoztatóbb programjait, a terület hírességeit, a gasztronómiai különlegességeket, érdekes helybelieket, és a legizgalmasabb, legjátékosabb helyszíneket, ahová a legkisebb családtagokkal is bátran látogathatnak. A régiók részletes bemutatása aktivitásokkal kiegészített élő beszélgetésekben és ismert személyekkel illetve helyiekkel forgatott bejátszókban történik.

A Balatoni Nyár műsorvezető párosai idén a tavalyi évben már bemutatkozott és igen kedvelt Kraszkó Zita és Harsányi Levente illetve Rátonyi Kriszta és Vida Péter lesznek. Újra a csapat állandó tagja Lázár chéf, aki naponta kápráztatja majd el különleges ételeivel, vendégeivel és sztorijaival a tv képernyője előtt ülő közönséget, valamint folytatja a horgász maratont a sportág jeles képviselője, Kovács Balázs. Idén is főszerepet kap a sport. A júliusi vizes VB egyik fő helyszíne Balatonfüred lesz, s az adásainkban is kiemelt szerepet szánunk az eseménynek, a sportolóknak, sportvezetőknek. De ezen kívül több sportágban is nyáron rendezik a legfőbb európai - és világversenyeket, amelyek résztvevőit szintén meginvitáljuk a műsorunkba. A beszélgetéseket archív és friss bejátszók színesítik, adott estében a műsorvezetők is kipróbálnak egy-egy sportágat.

Valamint idén is naponta különböző rovatok, sztárvendégek, színvonalas zenei produkciók gondoskodnak a műsor változatosságáról. Ellátogatunk a legjelentősebb, de legkisebb fesztiválokra is, ízelítőt adunk a helyi termelők legkülönlegesebb kínálatából, rendszeresen beszámolunk a vízirendészet munkájáról, illetve a balatoni vitorláséletről. Megmutatjuk, hányféle módon és járművel tudják körbeutazni a Balaton környékét, és folyamatosan beszámolunk az újdonságokról.


Ajánlat

Műsortámogatás

1 hét

5 mp

  • Cikkszám: balatoni1
  • Elérhető: 5
  • 365,760 Ft
  • Nettó ár: 288,000 Ft

Címkék: televízió